STN EN 60038: 2012 (33 0120), Normalizované napätia CENELEC. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60038: 2011