STN EN 60038: 2012 (33 0120), Normalizované napätia CENELEC. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60038: 2011
Táto norma nahrádza STN 33 0120 z augusta 2002 a STN 33 0121 z augusta 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Keywords: normy