STN EN 60695-6-2: 2012 (34 5630), Skúšanie požiarneho nebezpečenstva Časť 6-2 Zatemnenie dymom. Súhrn a relevantnosť skúšobných metód - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-6-2: 2011