STN EN 60695-6-2: 2012 (34 5630), Skúšanie požiarneho nebezpečenstva Časť 6-2 Zatemnenie dymom. Súhrn a relevantnosť skúšobných metód - Gilian, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-6-2: 2011
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy