STN EN 60695-7-3: 2012 (345630), Skúšanie požiarneho nebezpečenstva Časť 7-3 Toxicita splodín horenia. Použitie a interpretácia výsledkov skúšok - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-7-3: 2011