STN EN 50557: 2012 (35 4191), Zariadenia na samučinné opätovné zapínanie (ARD) ističov, prúdových chráničov s nadprúdovou ochranou (RCBO) a prúdových chráničov bez nadprúdovej ochrany (RCCB) pre domácnosť a na podobné použitie. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50557: 2011
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komsia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy