STN EN 62271-106: 2012 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 106 Stýkače, regulátory založené na stýkačoch a spúšťače motorov na striedavý prúd - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-106: 2011