STN EN 62271-106: 2012 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 106 Stýkače, regulátory založené na stýkačoch a spúšťače motorov na striedavý prúd - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-106: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 60470 z februára 2002 v celom rozsahu. STN EN 60470 z februára 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 23. 9. 2014
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komsia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy