STN EN 60601-2-4: 2012 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-4 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti srdcových defibrilátorov - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-4: 2011