STN EN 60601-2-4: 2012 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-4 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti srdcových defibrilátorov - Auxt, Anton; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-4: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60601-2-4 z marca 2012 a STN EN 60601-2-4 z augusta 2004 v celom rozsahu. STN EN 60601-2-4 z augusta 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 12. 1. 2014
Spracovateľ: Anton Auxt. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Keywords: normy