STN ISO 17484-1: 2012 (64 3115), Potrubné systémy z plastov. Viacvrstvové potrubné systémy na vnútorné plynovody s maximálnym prevádzkovým tlakom do 5 barov (500 kPa) vrátane Časť 1 Špecifikácie systémov (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 17484-1: 2006 vrátane vrátane technického korigenda ISO 17484-1: 2006/Cor. 1: 2008