STN ISO 17484-1: 2012 (64 3115), Potrubné systémy z plastov. Viacvrstvové potrubné systémy na vnútorné plynovody s maximálnym prevádzkovým tlakom do 5 barov (500 kPa) vrátane Časť 1 Špecifikácie systémov - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 17484-1: 2006 vrátane vrátane technického korigenda ISO 17484-1: 2006/Cor. 1: 2008
Spracovateľ: Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy