STN EN ISO 3382-3: 2012 (73 0534), Akustika. Meranie akustických vlastností miestnosti Časť 3 Veľkoplošné priestory (ISO 3382-3: 2012) - Hermanská, Beáta; Tomašovič, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3382-3: 2012