STN EN ISO 3382-3: 2012 (73 0534), Akustika. Meranie akustických vlastností miestnosti Časť 3 Veľkoplošné priestory (ISO 3382-3: 2012) - Hermanská, Beáta; Tomašovič, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3382-3: 2012
Spracovateľ: Beáta Hermanská, Peter Tomašovič. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy