STN 73 2902: 2012, Vonkajšie tepelnoizolačné kontaktné systémy (ETICS). Navrhovanie a zhotovovanie mechanického pripevnenia na spojenie s podkladom. - Briatka, Peter; Sternová, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou ČSN 73 2902: 2011