STN 73 2902: 2012, Vonkajšie tepelnoizolačné kontaktné systémy (ETICS). Navrhovanie a zhotovovanie mechanického pripevnenia na spojenie s podkladom. - Briatka, Peter; Sternová, Zuzana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou ČSN 73 2902: 2011
Táto norma od 1. 1. 2013 ruší článok 6.2 a 6.3 STN 73 2901 z mája 2008
Spracovateľ: Peter Briatka, Zuzana Sternová. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy