STN EN 1457-2: 2012 (73 4202), Komíny. Pálené/keramické komínové vložky Časť 2 Komínové vložky na vlhkú prevádzku. Požiadavky a skúšobné metódy - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1457-2: 2012