STN EN 1457-2: 2012 (73 4202), Komíny. Pálené/keramické komínové vložky Časť 2 Komínové vložky na vlhkú prevádzku. Požiadavky a skúšobné metódy - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 97 Komíny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1457-2: 2012
Táto norma spolu s STN EN 1457-1 nahrádza STN EN 1457 z novembra 2002 v celom rozsahu. STN EN 1457 z novembra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 11. 2013
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 97 Komíny
Keywords: normy