STN EN 1317-5 + A2: 2012 (73 6030), Záchytné bazpečnostné zariadenia na pozemných komunikáciách Časť 5 Požiadavky na výrobky a hodnotenie zhody záchytných bezpečnostných zariadení pre vozidlá (Konsolidovaný text) - Gajdošová, Katarína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1317-5: 2007 + A2: 2012