STN EN 1317-5 + A2: 2012 (73 6030), Záchytné bazpečnostné zariadenia na pozemných komunikáciách Časť 5 Požiadavky na výrobky a hodnotenie zhody záchytných bezpečnostných zariadení pre vozidlá (Konsolidovaný text) - Gajdošová, Katarína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 7 Pozemné komunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1317-5: 2007 + A2: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1317-5 + A1 z januára 2009 v celom rozsahu. STN EN 1317-5 + A1 z januára 2009 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 1. 2013
Spracovateľ: Katarína Gajdošová. Technická komisia: TK 7 Pozemné komunikácie
Dátum účinnosti opravy normy: marec 2013
Keywords: normy