STN EN ISO 7887: 2012 (75 7363), Kvalita vody. Skúšanie a stanovenie farby (ISO 7887: 2011). - Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7887: 2011