STN EN ISO 7887: 2012 (75 7363), Kvalita vody. Skúšanie a stanovenie farby (ISO 7887: 2011). - Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7887: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 7887 z apríla 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy