STN EN ISO 3758: 2012 (80 0005), Textílie. Symboly ošetrovania (ISO 3758: 2012). - Huljaková, Kamila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3758: 2012