STN EN ISO 3758: 2012 (80 0005), Textílie. Symboly ošetrovania (ISO 3758: 2012). - Huljaková, Kamila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3758: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 3758 z februára 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Kamila Huljaková. Technická komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy