STN ISO 2094: 2012 (80 4416), Podlahové textílie. Stanovenie úbytku hrúbky po dynamickom zaťažení. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 2094: 1999
Táto norma nahrádza STN ISO 2094 z marca 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy