STN EN ISO 20347: 2012 (83 2508), Osobné ochranné prostriedky. Pracovná obuv (ISO 20347: 2012). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 20347: 2012