STN EN ISO 20347: 2012 (83 2508), Osobné ochranné prostriedky. Pracovná obuv (ISO 20347: 2012). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 20347: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 20347 z apríla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy