STN EN 1540: 2012 (83 3600), Pracovná expozícia. Terminológia. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1540: 2011