STN EN 1540: 2012 (83 3600), Pracovná expozícia. Terminológia. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1540: 2011
Norma je zrušená od 1.9.2022
Táto norma nahrádza STN EN 1540 z decembra 2001 v celom rozsau
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy