STN EN 482: 2012 (83 3800), Pracovná expozícia. Všeobecné požiadavky na pracovné charakteristiky postupov merania chemických faktorov. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 482: 2012