STN EN 482: 2012 (83 3800), Pracovná expozícia. Všeobecné požiadavky na pracovné charakteristiky postupov merania chemických faktorov. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 482: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 482 z marca 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy