STN EN 12101-8: 2012 (92 0550), Zariadenia na odvod tepla a splodín horenia Časť 8 Dymové klapky - Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12101-8: 2011 vrátane EN 12101-8: 2011/Cor. Máj 2011