STN EN 30326-1/A2: 2012 (01 1420), Mechanické kmitanie. Laboratórna metóda hodnotenia kmitania sedadiel vozidiel Časť 1 Základné požiadavky (ISO 10326-1: 1992/Amd 2: 2011). Zmena A2 - Žiaran, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A2 STN EN 30326-1: 2012 je slovenskou verziou európskej normy EN 30326-1: 1994/A2: 2011
Spracovateľ: Stanislav Žiaran. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy