STN EN 50464-1/A1: 2012 (35 1122), Trojfázové olejové distribučné transformátory 50 Hz, od 50 kVA do 2500 kVA, s najvyšším napätím zariadenia neprevyšujúcim 36 kV Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 50464-1: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN 50464-1: 2007/A1: 2012