STN EN 60598-2-13/A1: 2012 (36 0600), Svietidlá Časť 2-13 Osobitné požiadavky. Svietidlá zapustené do zeme. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 60598-2-13: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-2-13: 2006/A1: 2012
Spracovateľ: Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy