STN EN 60598-2-18/A1: 2012 (36 0600), Svietidlá Časť 2 Osobitné požiadavky. Oddiel 18: Svietidlá do plavární a na podobné použitie. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 60598-2-18: 1997 je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-2-18: 1994/A1: 2012
Spracovateľ: Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy