STN EN 417: 2012 (69 8417), Jednorazové kovové nádoby na skvapalnené ropné plyny s ventilom alebo bez ventilu určené pre prenosné spotrebiče. Konštrukcia, kontrola, skúšanie a označenie - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárstvo. Spotrebiče na horľavé plyny; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 417: 2012
Názov z disku
Táto norma nahrádza STN EN 417 z mája 2004 v celom rozsahu. STN EN 417 z mája 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 31. 3. 2014
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárstvo. Spotrebiče na horľavé plyny, TK 68 Tlakové nádoby a kotly
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty