STN ISO 53: 2012 (01 4607), Čelné ozubené kolesá pre všeobecné a ťažké strojárstvo. Profil zuba normalizovaného základného hrebeňa. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 53: 1998