STN EN ISO 19148: 2012 (01 9357), Geografické informácie. Lineárne referencovanie (ISO 19148: 2012). - Faixová Chalachanová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19148: 2012 a má postavenie oficiálnej verzie