STN EN ISO 19148: 2012 (01 9357), Geografické informácie. Lineárne referencovanie (ISO 19148: 2012). - Faixová Chalachanová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartografia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19148: 2012 a má postavenie oficiálnej verzie
Spracovateľ: Jana Faixová Chalachanová. Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartografia
Keywords: normy