STN EN ISO 8503-2: 2012 (03 8226), Príprava oceľových podkladov pred nanesením náterových látok a podobných výrobkov. Charakteristiky drsnosti povrchu abrazívne čistených oceľových podkladov Časť 2 Metóda hodnotenia profilu povrchu abrazívne čistenej ocele. Postup s komparátorom (ISO 8503-2: 2012) - Chovancová, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8503-2: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 8503-2 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marta Chovancová. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy