STN EN 12266-1: 2012 (13 3003), Priemyselné armatúry. Skúšanie armatúr Časť 1 Tlakové skúšky, skúšobné postupy a akceptačné kritériá. Povinné požiadavky - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12266-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 12266-1 z apríla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy