STN EN 60865-1: 2012 (33 3040), Skratové prúdy. Výpočet účinkov Časť 1 Definície a výpočtové metódy - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60865-1: 2012