STN EN 60865-1: 2012 (33 3040), Skratové prúdy. Výpočet účinkov Časť 1 Definície a výpočtové metódy - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60865-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 60865-1 z apríla 2000 v celom rozsahu. STN EN 60865-1 z apríla 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 28. 11. 2014
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Keywords: normy