STN EN 61347-2-2: 2012 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 2-2 Osobitné požiadavky na elektronické znižujúce meniče napätia napájané jednosmerným alebo striedavým prúdom pre žiarovky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61347-2-2: 2012