STN EN 131-2 + A1: 2012 (49 3801), Rebríky Časť 2 Požiadavky, skúšanie, označovanie (Konsolidovaný text) - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 131-2: 2010 + A1: 2012