STN EN 131-2 + A1: 2012 (49 3801), Rebríky Časť 2 Požiadavky, skúšanie, označovanie (Konsolidovaný text) - Šúriková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 131-2: 2010 + A1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 131-2 z januára 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Šúriková. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Norma je nahradená normou STN EN 131-2 + A2 z februára 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy