STN ISO 4121: 2012 (56 0056), Senzorická analýza. Návod na používanie kvantitatívnych stupníc odpovedí. - Kerekréty, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO 4121: 2003