STN ISO 5496: 2012 (56 0057), Senzorická analýza. Metodika. Úvodné zaškolenie a výcvik posudzovateľov v zisťovaní a rozpoznávaní pachov. - Kerekréty, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO 5496: 2006