STN ISO 5496: 2012 (56 0057), Senzorická analýza. Metodika. Úvodné zaškolenie a výcvik posudzovateľov v zisťovaní a rozpoznávaní pachov. - Kerekréty, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO 5496: 2006
Spracovateľ: Jozef Kerekréty. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy